Direct regelen

Afspraak maken
076 - 541 74 77

Welkom bij Dierenkliniek Taxandria

Welkom bij dierenkliniek Taxandria. Wij zijn een kliniek voor gezelschapsdieren die op een persoonlijke, vriendelijke en zorgzame manier diergeneeskunde van hoge kwaliteit biedt.

Katten

De kat is zonder twijfel een van de vertederendste en mooiste diersoorten. Zijn nieuwsgierige karakter en elegante afstandelijkheid zijn maar twee van de eigenschappen die hem zo populair hebben gemaakt. Het kleine roofdier met zachte vacht en scherpe blik geeft zijn baasje de genegenheid die hij ook graag ontvangt.

Binnen onze kliniek heeft de kat een ruime plaats gekregen. Op het gebied van diagnostiek en behandeling zijn we momenteel vooruitlopend. Om onze kennis en kunde verder te kunnen uitbouwen zijn we aangesloten bij de ESFM; de Europese organisatie voor kattengeneeskunde die is ontwikkeld door en voor dierenartsen met speciale interesse voor katten. De organisatie heeft een eigen site voor eigenaren van katten onder www.fabcats.org . Hier vind u als eigenaar en fokker de nieuwste info en ontwikkelingen (wel Engelstalig).